orgona_1 img  

 

 

 

 

Fórum

Előző honlapomról magánlevélben több érdeklődő jelentkezett, némelyikükkel Hauptwerk orgona tárgyában kiterjedt, - és talán fogalmazhatok úgy is: gyümölcsöző -  levelezést folytattam.
A levelezés adta az ötletet, hogy a kitárgyalt témák talán több embert is érdekelnének, ezért hoztam létre az új honlapomon ezt a kis fórumot, ahol regisztráció nélkül, mindenki véleményt cserélhet, illetve hozzászólhat a témához.

Nem gondolom azt, hogy szakértője vagyok a Hauptwerk orgonának, ezért nem kívánom moderálni a fórumot, csak egy szeretnék lenni, a résztvevők közül.
Remélem, hogy nálam sokkal avatottabbak is megtalálják ezt a kis honlapot, és egymás véleményét, tapasztalatait meghallgatva, megvitatva, mindnyájan épülhetünk, gazdagodhatunk ezekből a kötetlen beszélgetésekből.
Ezzel a reménnyel kínálom fel mindnyájunknak a fórum adta lehetőséget.


Belépés a fórumra

(Mostanában általában nem működik a fórum. Bár megvallom, a kezdeti nagy lelkesedést, sok-sok hozzászólást követően, 2016 óta egy új bejegyzés sem érkezett. Így azt javaslom, ha kérdésed van, segítségre szorul, akkor a kapcsolat menüpontban írj nekem.)
 


www.000webhost.com